12 Feb 2014

thanks asma'

asma' . thanks a lot . baru semlm desire nak makan nasi goreng tomyam . bangun pagi ni  alhamdulillah ada orang sediakan . thnks dearrr .

5 Feb 2014

happy aniversary !

alhamdulillah harini 04022014 ( selasa ) hari ulang tahun perkahwinan ummiabah yang ke 21 tahun maybe.? im not sure .

adehhh anak apakah ini ???

ummiabah terima kasih atas pengorbanan yang tak terhingga dalam mendidik menjaga dan membesarkan along dan adik adik .

ummiabah banyak mengajar kami tentang erti sebuah kehidupan .

erti hidup dalam memberi . .

banyak mengajar kami ilmu keduniaan dan akhirat . terima kasih .

kami sayang ummiabah dunia akhirat lillahitaala . amin amin amin .

ya rabb . tempatkan kami bersama dalam jannahMU .  AMINNM

4 Feb 2014

semangat yang hilang .


adehhh . baru semalam bersemangat nak p kelas .

tuptup sampai harini . . malasssnyaaa .

sejukk . ujian betul .

dan aku , KALAH PADA NAFSU .

nextsem ambk subjek pukul 11 lah . uwaa . mana semangat terbang niii ???

walhal rezeki itu pada pagi hari bukan tengah hari

semangat baru ?

alhamdulillah syukur kehadrat ilahi dengan limpah kurniaNYA aku masih lagi menjadi abid dan khalifah dibumiNYA saat ini .

allahuakbar . minggu ni dah start sesi kuliah sem 4 tahun 2 aku . dengan pointer yang sangat rendah .
masihkah ada harapan untuk aku membaiki pointer aku sekaligus mengislahkn diri aku agar sentiasa istiqamah dalam menjalankan amanah ALLAH ??

ﺍﻟﻠﻪ . .
bantulah aku hambaMU yang hina lagi kerdil ini . agar ilmu yang aku perolehi bukan sesuatu yang sia sia .

izinkan aku untuk menjadi hambaMU yang bertaqwa . anak yang solehah buat ummiabah . daie dan syahid pada jalanMU .