19 Nov 2017

Already 23 y/o

First st all mestilah kena syukur sangatkan Tuhan titipkan usia 23 tahun ni dapat bersama family and ofcourse new members in our family , Sumayyah Rumaisha !

Tak pernah terfikir aku akan kawin awal , which is memang takda langsung dalam mind aku nak langgar peraturan hidup sendiri . lol . tapi Tuhan itu sehebat hebat perancang ! 

I’m married on 11/09/2016 and giving birth Sumayyah Rumaisha on 17/06/2017 ! 

And thank you to my husband , siap buat suprise . memang ingat ke bebuat tak ingat actually ? Haha . thank you too to my ex housemate , Edahh sebab i got an advance birthday wishes siap datang rumah spend time and gossip lagi like zaman bujang dulu .

Actually I kena wish kat my lovely mom la kan sebab lahirkan I dan besarkan I dengan baik sangat sampi jadi gebu gebas comel macam ni . Haha . Okay enough I need to sleep when my lovely daughter sleeping ! 


untuk apa manusia ?

Andai jiwa tidak kuat
untuk menerima ujian dari Tuhan 
maka untuk apa kau jadi hambaNya ? 

Andai hati tidak meredhai 
saat Tuhan titipkan ujian 
maka untuk apa kau jadi manusia ?